duminică, 17 octombrie 2010

Rulada pui intreg


















Am dezosat cam asa (pt cine nu stie nu va speriati este mai mult de explicat dar merge f. repede - pentru procedeul de dezosare vreau sa ii multumesc Natashei floare.gif ):

Imagine Atasata
681 x 681 (123.36k)
- am intors puiul pe spate si am inceput de la piept, apoi am continuat taind pe linga os

- m-am dus si pe o parte si pe cealalta la fel apoi am scos scheletul

- am trecut la pulpe, am crestat pe lungime si am scos osul

- la aripi am lasat numai copanelele(deci partea cu carne)si tot asa am scos osul

astfel mi-a ramas o bucata intreaga de carne:

Imagine Atasata
Imagine Atasata

am oprit cateva bucatele din piept

Imagine Atasata

am taiat vreo 2 si pt a acoperi pielea golasa de pe spinare
am batut putin cu ciocanul de snitele am condimentat

Imagine Atasata

am facut o omleta din 3 oua

Imagine Atasata

am pus un rand de cascaval

Imagine Atasata

apoi omleta

Imagine Atasata

bucatelele de piept oprite (batute ca pt snitel)

Imagine Atasata

iar un rand de cascaval

Imagine Atasata

am rulat si am prins in scobitori (din lipsa de plasa) pt a nu se desface

Imagine Atasata

am pus in tava cu 2 linguri de ulei si 2 pahare de apa

Imagine Atasata

am acoperit cu aluminiu (in cazul meu tavita de aluminiu) si am dat la cuptor la 180 grade cam o ora jumate

Imagine Atasata

apoi am dat tavita jos si am lasat la rumenit(se intoarce si pe partea unde nu este rumenita)
am deschis cuptorul si am uns cu sosul din tava(de citeva ori)
gata
Imagine Atasata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Arhivă blog

Photobucket