Am dezosat cam asa (pt cine nu stie nu va speriati este mai mult de explicat dar merge f. repede - pentru procedeul de dezosare vreau sa ii multumesc Natashei ):
681 x 681 (123.36k)
- am intors puiul pe spate si am inceput de la piept, apoi am continuat taind pe linga os- m-am dus si pe o parte si pe cealalta la fel apoi am scos scheletul
- am trecut la pulpe, am crestat pe lungime si am scos osul
- la aripi am lasat numai copanelele(deci partea cu carne)si tot asa am scos osul
astfel mi-a ramas o bucata intreaga de carne:
am oprit cateva bucatele din piept
am taiat vreo 2 si pt a acoperi pielea golasa de pe spinare
am batut putin cu ciocanul de snitele am condimentat
am facut o omleta din 3 oua
am pus un rand de cascaval
apoi omleta
bucatelele de piept oprite (batute ca pt snitel)
iar un rand de cascaval
am rulat si am prins in scobitori (din lipsa de plasa) pt a nu se desface
am pus in tava cu 2 linguri de ulei si 2 pahare de apa
am acoperit cu aluminiu (in cazul meu tavita de aluminiu) si am dat la cuptor la 180 grade cam o ora jumate
apoi am dat tavita jos si am lasat la rumenit(se intoarce si pe partea unde nu este rumenita)
am deschis cuptorul si am uns cu sosul din tava(de citeva ori)
gata
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu