luni, 12 noiembrie 2012

Ciorba oase


Ingrediente:
  • 400 grame oase de porc
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi potriviti
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 1 cana suc de rosii sau 1 conserva rosii in bulion
  • 1 cana de bors
  • 1 legatura patrunjel
  • sare si piper
Pentru inceput spalam oasele de porc si le punem la fiert in apa cu sare. Cand carnea isi lasa spuma avem grija sa o indepartam. 
 
Intre timp curatam legumele, le taiem cubulete si le adaugam la ciorba. Tocam coditele de la patrunjel si le adaugam si pe acestea ...lasam sa fiarba.
 
Cand legumele sunt fierte, adaugam sucul de rosii, condimentam cu piper si sare dupa gust. Punem in ciorba un ou batut, mai lasam sa fiarba 10 minute si turnam borsul.
 
Mai lasam ciorba sa clocoteasca de cateva ori si luam vasul de pe foc. Neavand patrunjel verde am pus putin patrunjel uscat si putin leustean



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Arhivă blog

Photobucket